Jag ska egentligen inte jobba här av Beischer

En uppskattad bok att arbeta ämnesövergripande med på Vård och omsorgsprogrammet är Sara Beischers Jag ska egentligen inte jobba här. Den handlar om Moa som drömmer om att bli skådis. Hon flyttar till Stockholm och tar jobb på Liljebackens äldreboende i väntan på det stora genombrottet. Vi får följa hennes första staplande steg inom vården men också hur hon kämpar mot sina drömmar. Personal och boende blir successivt en viktig del i hennes liv. Det finns en hög igenkänningsfaktor för eleverna där de relaterar till sina  erfarenheter från praktik och sommarjobb. De kopplar även innehållet till olika kurser inom sin utbildning. Men även Moas väg ut i vuxenlivet när det gäller kärlek och vänskap engagerar eleverna starkt.

skrivuppgift-jag-ska-eg-inte-jobba-har

boksamtal-jag-ska-eg-inte-jobba-har

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *