Delhis vackraste händer (Bergstrand)

Delhis vackraste händer är en dråplig och lättsam berättelse om hur  en svensk man i sina bästa år tappar fotfästet i tillvaron och hakar på en kompis som ska till Indien för att vara guide. I Delhi händer allt han aldrig trodde kunde hända och den ena kulturupplevelsen avlöser den andra. Kaotiskt, roligt  och annorlunda – här känns Indiens dofter som aldrig förr.

I klasser som rest till Indien i årskurs 3 har vi läst skönlitteratur om Indien och haft boksamtal på plats. Men alla kan uppskatta den här roliga och lättillgängliga romanen som ger läsaren en inblick i spännande dofter, färger, högtider och ett vardagsliv som skiljer sig markant från vårt eget.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *